www.lonetingsgaard.dk

lth.jpg  Øjenlæge
Lone Koefoed Tingsgaard

Tidsbestilling, ventetid og afbestilling


 

Tidsbestilling:

OBS: Da der i øjeblikket desværre er mere end 1 års ventetid for nye patienter, der ikke har akutte øjensymptomer, tager vi ikke nye patienter ind i klinikken. Patienter med akutte øjensymptomer tager vi ind samme dag. Hvis du er i tvivl, om dine øjensymptomer er akutte, kan du ringe inden for klinikkens telefontid eller kontakte egen læge. Vi har enkelte tider tilbage til nye børn, men ellers må vi bede nye patienter om at søge anden øjenlæge.  

 

Du kan bestille tid telefonisk, pr mail (ikke nye patienter) eller ved personlig henvendelse.

Der er ikke mange øjenlæger i Nordsjælland, og der kræves ingen henvisning fra egen læge, så derfor har vi mange daglige henvendelser om tidsbestilling, hvilket medfører ventetid.
Ventetiden hos øjenlægen kan variere alt afhængig af, hvad problemet er. Derfor er det vigtigt, at du svarer så præcist som muligt på sekretærens spørgsmål. Henvendelserne visiteres så de akutte, uopsættelige tilstande kan behandles straks, mens mindre alvorlige problemer behandles så snart der er tid.


Hvis du får tilbudt en tid, som er længere ud i fremtiden end du kan acceptere, kan du altid henvende dig til en af Regionens øvrige øjenlæger. Øjenlægernes ventetider kan findes på Sundhed.dk
Du har også mulighed for at lade din egen læge vurdere tilstanden. 

 

Afbestilling:

Skulle du blive forhindret i at møde til den aftalte tid, så husk at melde afbud, så din tid kan komme en anden til gode.


Afbud kan indtales på telefonsvareren døgnet rundt, dog senest samme dag kl. 9.00.

Ring 49 22 37 37, tryk 1 og oplys dit navn, CPR nummer og den tid, der skal slettes.

Ved udeblivelse uden rettidigt afbud opkræves et gebyr på kr. 250 for almindelig konsultation og kr. 500 for operation. Dette er i henhold til overenskomst med Sygesikringen.


Øjenlæge Lone Koefoed Tingsgaard   |   Murergade 5 M, stuen   |   3000 Helsingør   |   Tlf 49 22 37 37
Administration